Intresseanmälan till föreläsningen Det har blivit bättre - Sveriges ekonomiska utveckling under 160 år

  • Årskurs: Gymnasium
  • Avsändare: Ekonomifakta
Vänligen ge förslag på de två dagar som passar er. Datumförslag 1:
  
Datumförslag 2:
  

Alltid gratis och fraktfritt!

Välkommen att boka en spännande föreläsning i nationalekonomi!

Under rubriken Det har blivit bättre - Sveriges ekonomiska utveckling under 160 år erbjuder vi gymnasielärare en unik möjlighet att kostnadsfritt boka succéföreläsningen av Ekonomifakta. Föreläsningsturnén startade under hösten 2012 och har hittills hållits för över 115 000 gymnasieelever. Se filmen för mer information.

För att förstå hur vår gemensamma välfärd skapas är det viktigt att unga lär sig att se sambanden mellan samhällets olika aktörer. Föreläsningen Det har blivit bättre beskriver just detta. Föreläsningen är 80 minuter lång, inklusive paus och är anpassad för grupper om 25–35 gymnasieelever i årskurs 1 till 3. Föreläsaren kommer till er skola och håller presentationen i klassrummet. Alla våra föreläsare är unga pedagogiska nationalekonomistudenter som är utbildade i presentationsteknik.

Föreläsningen kan användas som en del av undervisningen i ämnena samhällskunskap, historia och företagsekonomi.

För att boka en föreläsning fyller du i intresseanmälan till höger, med förslag på datum som passar just din klass, så tar vi kontakt med dig. 

Vi ser gärna att föreläsaren kan hålla två fysiska föreläsningar under samma dag. För mer information om föreläsningen går det bra att kontakta Anton Axelsson på anton.axelsson@ekonomifakta.se.

NOTERA! Om du inte får en orderbekräftelse när du lagt din beställning har någonting blivit fel, vänligen kontakta anton.axelsson@ekonomifakta.se så hjälper han dig med detta.